Meniul
Hard Rock Cafe Bucuresti este completat, începând din această săptămână,
cu noi sortimente care îmbină rețetele americane cu produse
românești, cum ar fi porcul Mangalița sau Feteasca Neagră. Noile
preparate sunt concepute de celebrul Chef Paul Oppenkamp, recunoscut
la nivel global pentru creativitatea sa și experiențele oferite
consumatorilor.
Chef
Paul Oppenkamp și-a început cariera la doar 14 ani și, până la
24 de ani, a devenit Executive Chef, datorită creativității și
pasiunii pe care o pune în produsele pe care le concepe. În ultimii
8 ani, Chef Paul Oppenkamp a dezvoltat un concept unic de restaurant
în București, bazat pe originalitatea sa, iar anterior a coordonat
restaurante de top din toată lumea.
Noile produse
incluse în exclusivitate în meniul Hard Rock Cafe Bucureşti sunt:
MANGALIȚA
PORK BURGER - Burger din carne de porc
de Mangalița, acoperit cu legume gătite în stil asiatic și
castraveți murați, într-o chiflă rumenită, peste care se adaugă
sos din arahide și nucă de cocos.
CHICKEN
FRIED-BEEF SIRLOIN STEAK SANDWICH -
Sandwich cu steak de vită, la fel de fraged ca puiul prăjit, frunze
de salată, felii de murături asortate și maioneză cu muștar
Dijon. Servit alături de macaroane cu patru feluri de brânză.
TEX-MEX
CHILI CHEESEBURGER – Steak burger din
carne proaspătă de vită Angus, acoperit cu chili salsa din roșii
proaspete, tortilla chips și chili de vită ușor picant, servit
într-o chiflă rumenită, cu felii de brânză Cheddar, ardei
jalapeno și frunze de salată verde.
RED
WINE FETEASCĂ NEAGRĂ BBQ-SAUCE-GLAZED PORK RIBS –
Coaste de porc gătite la foc mic, dublu glazurate cu sos de barbeque
și Caloian Fetească Neagră, servite cu cartofi prăjiți în unt
aromat cu usturoi, salată dulce-acrișoară de varză roșie și
chutney revigorant din mere și muștar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu