Ce stim despre Pizzeria Ornella din Arad?

Intr-o amosfera destinsa, calda si primitoare, eleganta si cu mult bun gust, Pizzeria Ornella din Arad va asteapta cu specialitati ale bucatariei traditionale romanesti si italiene, servite intr-o ambianta minunata si o muzica in surdina.

Selectionarea minutioasa a ingredientelor proaspete si de cea mai buna calitate va face deliciul unei mese savuroase, gatite de bucatari profesionisti dupa retete traditionale romanesti si italiene. Vedeta meniului, pizza italiana autentica se ofera in cele 25 de variante diferite ca preparare, prezentare cu ingrediente fragede pe un aluat subtire si crocant.


Va asteptam in cele doua locatii: Calea Aurel Vlaicu si Micalaca. Cu un simplu telefon, savoarea si varietatea bucatariei italiene la tine acasa! Comandati acum!
Pizzeriile Ornella din Arad din ofera clientilor sai posibilitatea organizarii in conditii excelente si in compania unui personal profesionist a unor evenimente foarte speciale, cum ar fi: cina romantica, mese festive, dineuri, receptii, mese de protocol, aniversari, onomastici, petreceri de firma, pranzuri de afaceri. Va oferim mese cu decoruri personalizate!

Pizzeria Ornella Arad
- Adresa: Calea Aurel Vlaicu, Bl. Z 22, Intr. C, Ap. 23 b, Micalaca, Zona 300, bl. 329, parter
- Telefon: 0257/272716, 0727272716
- Web: www.pizzeria-ornella.ro

tags: Pizzeria Ornella Arad

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu