Revelion 2017 by Hotel Restaurant Trio din Timisoara

Petreceti seara de Revelion 2017 cu muzica autentica si bucate alese la revelionul traditional organizat de Hotel Restaurant Trio.



MENIU REVELION 2017


Aperitiv rece:


  • rulada de porc cu legume si ierburi
  • bule din branza de burduf cu cascaval
  • schweitzer
  • ardei cu liptauer
  • tartine cu pate de gasca
  • prune in bacon
  • castraveti cu pasta de branza
  • chiftelute cu seminte
  • rol sunca cu cascaval
  • dobos cu masline
  • cotlet afumat
  • cosulet cu salata boeuf si carne vita
  • masline
Gustare calda:
  • File de salau in crusta de fulgi de porumb si seminte
  • Orez cu legume
  • Sos de capere
Fel de baza:
  • Ceafa de porc gratinata
  • Piept de curcan cu bacon si fasole verde
  • Cartofi cu broccoli
  • Inele de ceapa
  • Sos de gutui
Desert:
  • Tort Festiv
Bar:
  • apa plata si minerala
  • suc gama pepsi, mirinda, prigat portocale
  • cafea
  • whiskey Ballantines
  • bere Stella Artois, Stella Artois N.A
  • vin (recas) alb, rosu si rose
  • vodka apple, vodka orange, tequilla sunrise, gin tonic
  • nadacolada si green apple
  • cupa de sampanie la ora 0:00
Trio Events Muzica: Andreea Voica si orchestra Dean Galentin si DJ
PRET: 390 RON / Persoana
REZERVARI SI BILETE LA RECEPTIA HOTELULUI TRIO
http://hotel-restaurant-trio.com/fara-categorie/revelion-2017-timisoara/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu