Pizzerii in Timisoara si calitatea produsului

Multe au fost, putine mai sunt pizzerii in Timisoara. Si cand spun ,,putine mai sunt'' ma refer la calitatea oferita clientului si asta mai ales la domiciliu cand este sa comanzi.

Sunt multe pizzerii din Timisoara care au oferta platesti 1 si primesti 2. In majoritatea cazurilor se face rabat la calitate si clientul primesc o pizza saraca, motiv pentru care stai si te intrebi daca merita sa primesti 2 blaturi sau este mai bine sa comanzi una ce nu face parte din oferta deja familiara timisorenilor.

Vorbind de calitate nu pot sa nu amintesc exemplul negativ si anume pizza de la Dopo Poco. Aici deja vorbim de prosteala pe fata, de o pizza de genul celor cumparate din magazine. Si tin sa mentionez ca nu am ceva cu ei. Intamplarea face ca niste invitati sa-si doreasca de la ei sa faca comanda.  Nu poti refuza musafirul, ca doar sunt o gazda minunata. Dar am fost razbunat de cei de la Dopo Poco. Au adus comanda si au mancat invitatii la blat de ghiftuiti erau.

Si uite asa pe zi ce trece ca sa nu se mareasca preturile pizzeriile din Timisoara scot din ingrediente si noi mancam o pizza tot mai jalnica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu